Verhuizen naar het voormalig Marinevliegkamp Valkenburg (persbericht)

Verhuizen naar het voormalig Marinevliegkamp Valkenburg (persbericht)

Na bijna vijftien jaar kantoor gehouden te hebben aan de Torenvlietslaan, verhuist het bedrijf van Linda van den Berg naar een nieuwe locatie. Vanaf 1 januari aanstaande is haar kantoor te vinden in het VIP-gebouw van voormalig Marinevliegkamp Valkenburg.Linda van den Berg is al jaren werkzaam als projectassistent voor gebiedsontwikkelingen, waaronder Project Locatie Valkenburg. Daarin werken de gemeente Katwijk en het Rijksvastgoed- en ontwikkelingsbedrijf (RVOB) samen aan de herontwikkeling van het vliegkampterrein. Daarnaast voorziet ze bedrijven uit diverse branches van teksten voor verschillende doeleinden. Het VIP-gebouw is een plek met een rijke geschiedenis. De afdeling VIP-coördinatie was er gevestigd toen Marinevliegkamp Valkenburg nog operationeel was. Deze afdeling zorgde voor de afhandeling van alle vluchten waarbij leden van het Koninklijk Huis, regeringsleiders en andere hoogwaardigheidsbekleders betrokken waren. Koningin Beatrix had haar eigen ontvangstruimte tot haar beschikking. Verder had ook de meteodienst een plek in het VIP-gebouw.

In het gebouw is tegenwoordig het projectbureau voor de Locatie Valkenburg gevestigd. “Het VIP-gebouw is een prettige plek om te zijn. Mijn uitzicht verandert overigens niet zo veel: vanaf de Torenvlietslaan kijk ik vanuit het oosten naar de verkeerstoren, en straks doe ik dat vanuit het noorden. Vermoedelijk is mijn kantoor eerder in gebruik geweest bij de meteodienst, want ik kan gebruik maken van maar liefst vierentwintig stopcontacten”, lacht Linda van den Berg.

De Locatie Valkenburg zal in de loop van de tijd worden ontwikkeld tot een aantrekkelijk gebied om te wonen, te werken en te recreëren. Het gaat om een langdurige ontwikkeling, die naar verwachting rond 2016 wordt gemarkeerd via het slaan van de eerste paal voor de allereerste woning. Maar ook nu gebeurt er al van alles. De succesvolle musical Soldaat van Oranje trekt al drie jaar vele bezoekers naar de Theaterhangaar, er vinden met enige regelmaat indoor- en outdoor evenementen plaats op het terrein en er zijn behoorlijk wat bedrijven gevestigd in de bestaande gebouwen.
Linda van den Berg: “Dat maakt het ook zo aantrekkelijk om er naartoe te verhuizen. Het is een gebied waar in de komende jaren alleen maar méér gaat gebeuren, niet minder. Hoe meer levendigheid, hoe beter. Daar wil ik graag deel van uitmaken.”

De niet geboren, maar wel getogen Valkenburgse verhuist met haar bedrijf hemelsbreed nog geen kilometer. Maar, voor veel Valkenburgers toch wel belangrijk: als je naar het vliegkamp verhuist, verhuis je dan binnen Valkenburg of verhuis je naar Katwijk? De oude gemeentegrens ligt aan de kant van de Mient Kooltuin precies op het hek van het vliegkamp. Dat betekent dat het VIP-gebouw, maar ook alle andere gebouwen, op het gebied van het oude Valkenburg staan. Echter, het adres is Katwijks: Wassenaarseweg 75. Dat was overigens altijd al zo. De brievenbussen van alle op het terrein gevestigde bedrijven staan nog net op Katwijks grondgebied, uitgaande van de oude gemeentegrenzen. “Alhoewel het postadres Katwijks is, heb ik dus niet het gevoel dat mijn bedrijf Valkenburg verlaat”, aldus Linda van den Berg.20131216 Verhuizen naar MVKV voor docs

Geplaatst door Linda van den Berg

2

2

reacties

  dec 19
  2013

  hoekstra wheels

  goedenmorgen linda
  heel veel plezier aan de overkant je was een leuke buurvrouw en we vinden het jammer dat je ons gaat verlaten.
  we maken wel een keertje een afspraak voor een bakkie hihi.

  en gerrit gaat wel proberen om op vrijdag een vissie te brengen.

  groet team Hoekstra

  ps. komt er eigenlijk nog een afscheidsborrel voor het industrieterrein de torenvliet ??

  Reageer
   dec 19
   2013

   Linda van den Berg

   Dank jullie wel! Ja, je laat ook wel wat achter als je gaat verhuizen, dat is zeker waar….. Jullie ook bedankt voor alles! Visje op vrijdag: hahaha! Als ie toevallig in de buurt is, hou ik me aanbevolen!
   Afscheidsborrel voor de Torenvlietslaan: Zou wel gezellig zijn, maar tijd is een schaars goed deze dagen…. Ik denk nog wel aan iets van een opening of een startborrel ofzo, maar dat zal nog wel heel even op zich laten wachten. Eerst nog even een benefietavond organiseren met Castellumpop, voor De Peuk en de ijsclub.

   Reageer

Plaats een reactie