Fris en fruitig: nieuwe site, nieuw kantoor

Fris en fruitig: nieuwe site, nieuw kantoor

Vandaag is mijn nieuwe site online gegaan. Ik ben er blij mee! Daarmee kan ik fris en fruitig het nieuwe jaar in, als ik straks ook verhuisd ben naar mijn nieuwe kantoor op het voormalig Marinevliegkamp Valkenburg. De verhuizing staat voor aanstaande zaterdag op stapel. Voor die tijd moet ik nog ‘even’ de meeste relaties op de hoogte stellen. Omdat én mijn fysieke adres, én mijn virtuele adres veranderen, zou je bijna denken dat je met een ander persoon te maken hebt. Dat is gelukkig niet zo, ik blijf dezelfde. Maar dan in de frisse en fruitige versie.

20130929-Appels-plukken-(130)

Geplaatst door Linda van den Berg

2

2

reacties

  dec 18
  2013

  Ewoud

  Complimenten Linda, hele mooie site! Lekker strak, maar niet onpersoonlijk! Mooie toepassing van Less is more! =)

  Reageer
   dec 18
   2013

   Linda van den Berg

   Dankjewel Ewoud, dat was ook precies de bedoeling! En ik moet toegeven: ik ben ook best een beetje trots op de foto’s die op de site staan (zelf gemaakt, jawel!) 😉

   Reageer

Plaats een reactie